Jordi

Jordi

Acordió i direcció musical del grup Barcarola Havaneres. Neix a Barcelona on estudia acordió clàssic al Conservatori Superior Municipal de Música. L’any 1982 fundà el grup d’ havaneres Nous Valors de Vilassar de Mar juntament amb l’Àngels, debutant per la Festa Major. Onze anys essent l’acordionista d’aquesta formació (que anys més tard canvia de nom), i d’un altre grup d’havaneres. L’ any 1993 forma el grup d’ havaneres Barcarola amb l’Àngels i en Joan.

 

Joan

Joan

Veu i percussió del grup Barcarola Havaneres. Neix a Mataró i fa el seu debut l’any 1983 amb el grup d’ havaneres mataroní Marina de Llevant. És membre fundador de les Colles Sardanistes Repuntejant i el 1993 funda el grup Barcarola Havaneres amb en Jordi i l’Àngels. La seva vinculació amb el món de les sardanes ha aportat al grup diverses i variades peces al repertori musical.

Àngels

Àngels

Veu i guitarra del grup Barcarola Havaneres. Nascuda a Vilassar de Mar. Mestra de música. El 1982 juntament amb en Jordi, funda el grup d’ havaneres Nous Valors de Vilassar de Mar que anys després canviaria de nom i que fa la seva primera actuació el 26 de juny del 1982 dins els actes de la Festa Major d’aquesta localitat. Uns anys després canvia a un altre grup d’havaneres i el 1993 fundà el grup d’havaneres Barcarola juntament amb en Jordi i en Joan.

Alejandro

Alejandro

Veu i percussió del grup Barcarola Havaneres. Neix a La Pobla de Vallbona (València) i es trasllada a Barcelona on estudia Teatre Musical i es gradua professionalment en Cant al Conservatori Municipal de Música del Bruc. Des de ben petit està vinculat a formacions corals d’estils i repertoris molt variats. Actualment forma part del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, integra regularment obres musicals, participa en produccions operístiques al Cor del Liceu i actua com a solista a les produccions d’òpera del Palau de la Música Catalana de Barcelona. L’any 2021 s’incorpora al grup d’havaneres Barcarola.