Jordi

Jordi

Acordió i direcció musical del grup Barcarola Havaneres. Neix a Barcelona on estudia acordió clàssic al Conservatori Superior de Música. L’any 1982 funda el grup d’ havaneres Nous Valors de Vilassar de Mar juntament amb l’Àngels, i debuta durant la Festa Major al juny d’ aquell mateix any. Després d’onze anys essent l’acordionista d’ aquesta formació (que anys més tard canviaria de nom) i d’un altre grup d’havaneres, l’ any 1993 forma el nou grup d’ havaneres Barcarola amb l’Àngels i en Joan. D’aleshores ençà ha interpretat havaneres, sardanes i valsets mariners arreu de Catalunya, Andorra, el País Basc i el País Valencià.

 

Joan

Joan

Veu i percussió del grup Barcarola Havaneres. Neix a Mataró i fa el seu debut l’any 1983 amb el grup d’ havaneres mataroní Marina de Llevant. És membre fundador de les Colles Sardanistes Repuntejant i el 1993 funda el grup Barcarola Havaneres amb en Jordi i l’Àngels. La seva vinculació amb el món de les sardanes ha aportat al grup diverses i variades peces al repertori musical.

Àngels

Àngels

Veu i guitarra del grup Barcarola Havaneres. Nascuda a Vilassar de Mar. Mestra i professora de música. El 1982 juntament amb en Jordi, funda el grup d’ havaneres Nous Valors de Vilassar de Mar que anys després canviaria de nom i que fa la seva primera actuació el 26 de juny del 1982 dins els actes de la Festa Major d’aquesta localitat. Al cap d’un temps canvia a un altre grup d’havaneres i el 1993 funda el grup d’havaneres Barcarola juntament amb en Jordi i en Joan.

Maties

Maties

Veu i percussió del grup Barcarola Havaneres. Neix a Vic, actualment resident a Granollers. Dedica la seva formació a l’ Esport i a la Música; i des de l’any 2000 forma part de diverses formacions de Cant Coral. S’inicia en el món de l’ havanera de ben petit a nivell familiar i l’any 2013 funda un grup d’havaneres a Sta. Eulàlia de Ronçana amb companys de les formacions corals. L’ any 2015 s’ incorpora al grup d’ havaneres Barcarola.